Kunstpunkt Lista

Siden 1987 har fyrmesterboligen vært visningssted for lokal, nasjonal og internasjonal kunst. Det vises for det meste separatutstillinger med samtidskunst i form av maleri, skulptur, installasjon, performance, video med mer.

Agder Kunstsenter er ansvarlig for driften av kunstgalleriet.

Kontakt

Kunstpunkt Lista Nettside Facebook

Erlend Helling Larsen
Kunstnerisk leder Kunstpunkt Lista
erlend@hjem.as
Tlf: 45 20 76 35

Agnes Repstad
Daglig leder Agder Kunstsenter
agnes@agderkunst.no
Tlf. 47 20 27 43

____________

 

Aktuell utstilling

I desember 2017 ser vi frem til en utstilling med verk av Manneraak. Mer informasjon kommer.
Utstillingsperiode: 2.–28. desember
Åpningstider: torsdag – fredag, 14.00–17.00

Kunst i landskap

Flere internasjonale kunstmønstringer har tatt i bruk landskapet som visningssted: Drift 1992, Drift-94 og Folk-05 med Solfrid Olette Mortensen som samarbeidspartner. Bunkers – 95 med Barbro Raen Thomassen som kurator, Nordberg Fort- 97 og 98 med Sørlandets Kunstmuseum som samarbeidspartner.

Bunkers

Siden 1995 har flere bunkers blitt permanente steder for kunst i landskap i samarbeid med grunneierne. Den underjordiske bunkeren i plantefeltet er innlemmet i offisiell liste over veikapeller. Baumberger Sandstein Museum i Havixbeck, Tyskland, har lånt ut skulptur til den steinsatte jordkjelleren i gallerihagen.

Gallerihagen

Billedkunstner Martin Haar har lånt ut prototyp til fredsskulptur som planlegges for Jerusalem, plassert sentralt i Gallerihagen. Hagen er alltid åpen for publikum, også til private arrangementer. Den norske kirke har godkjent hagen som vigselsplass. Hagen er også et sted for markeder, konserter, møter, selskaper, visninger, kunstpedagogiske opplegg i samarbeid med skoler med mer.


«Den som ser og hører» Maleri på trafokiosk utført i kunstmønstringen Drift 1992 av Karin Ögren, Sverige.