Besøkssenter våtmark Lista

Senteret er for alle som ønsker å oppleve og lære om Lista-naturen. Vi er sentrert til Lista fyr, og presenterer Lista våtmarksystems internasjonale verneverdier med spesielt fokus på Listas Ramsar områder, verneområdene rundt Lista fyr, Slevdalsvannet naturreservat og fugletrekket på Lista. Vi tar imot skoleklasser hele året og skreddersyr naturopplevelser for grupper og privatpersoner. Vi bidrar til økt forståelse og allmenn innsikt i våtmarkenes funksjon som økosystem og verdi for oss mennesker.

Besøkssenter våtmark Lista legger til rette for gode naturopplevelser for alle, vi veileder i bruk av naturen, og vi forsøker å inspirere til å lære om og oppsøke Lista-naturen.

Hva

Besøkssenter våtmark Lista produserer utstillinger, informasjonstiltak og driver formidling og undervisning om Lista våtmarksystem. Besøkssenteret er lokalisert til Lista fyr. Autorisasjonen fra Miljødirektoratet gjelder for perioden 2020-2025.

Følg oss på Facebook for mer informasjon om aktiviteter Besøkssenter våtmark Lista

Kontakt

Vi tar imot skoleklasser hele året og kommer gjerne på besøk til din skoleklasse eller bedrift for å fortelle litt om hva vi gjør og hva du kan lære og oppleve på Lista. Hva med å kombinere Listas to mest populære naturopplevelser? -Kjenn Lista-naturen på kroppen med fugle- og surfesafari! Kontakt oss på e-post: post@listafyr.no telefon +47 906 12 688