Infosenter

Ved inngangen til fyrområdet finner du ei lita rød løe. Her er det enkel servering av lappekaker, kaffe og te, is og mineralvann. Suvenirer og gaveartikler får du også kjøpt her. Vi har gratis WiFi i og omkring infosenteret.

Kafe på infosenteret

Kafé

En intim og liten kafé med små sittegrupper. Her kan du nyte medbrakt, eller en fersk lappekake og rykende varm kaffekopp. Bruk tiden her til å lade batteriene, eventuelt søke ly for vær og vind. På fine sommerdager anbefaler vi å sitte ved utebordene og nyte den herlige sjøluften og fuglesangen på fyrområdet. Hvorfor ikke nyte kaffen i Sjøfuglbua!

Fyrkiosken

Souvenir shop

Flotte keramikk fyrtårn, lokale produkter og suvenirer basert på vær og vind fås kjøpt her, sammen med et utvalg produkter knyttet til natur og fugl. Våre fine t-skjorter med gøyale tekster er blitt svært populære. Ellers er det litt smånips å få kjøpt; bøker, postkort, stickers, pins, magneter etc.

Utsikt fra Lista Fyr

Turistinfo

Våre turistverter står klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Her er det også mulighet å ta med seg brosjyrer fra Farsund og omegn og forskjellige turistattraksjoner og steder ellers i Norge.


Været på infotavla